• Hvordan lage logo

  Lagt til september 2, 2011 av i Logo Design

  Det er flere muligheter når det gjelder hvordan lage logo. Du har to muligheter: enten gjøre det selv, eller betale en profesjonell grafikk designer til å gjøre det for deg. Hva enn du velger å gjøre, vil du kunne få et godt resultat (bortsett fra at den førstnevnte muligheten tar en god del tid, hvis du ikke har en god del erfaring med grafisk design fra før).

  Så hvordan lage logo. Først må du komme opp med ideen din, hva skal være utgangspunktet for designet ditt? Enkelte ganger kan logo designet være så enkelt som en pen tekst av firma navnet, ganske enkelt.

  De fleste logoer har en eller annen form for logo bilde som del av logoen (nesten absolutt alle har det). Noe som er en del av det du må forholde deg til, når du finner ut hvordan lage logo.

  Logo bildet kan symbolisere hva den skal representere. Hvis logoen er for et verksted, har man en logo. Logen må ikke nødvendig vis stå i direkte forhold til hva den representerer. Den trenger ikke egentlig være mer enn en pen logo. Hvis du tenker på hvordan lage logo, ta en kikk på Statoil logoen.

  Det er en pen logo, men har veldig lite med et selskap som produserer olje og gass å gjøre. Men den vise til en profesjonalitet i seg selv, som den står for. Det samme gjelder Telenor logoen. Hvis du aldri hadde sett den i sammenheng med selskapet, er det helt umulig å vite hvem den brukes av.

  statoil logo

  Statoil logo

  Hvordan lage logo er fullt mulig å gjøre selv, men det vil ta tid hvis du ikke allerede har den riktige erfaringen. Om du har lyst til å prøve å tegne en ide er det helt greid å gjøre. Å illustrere for seg selv hva du har tenkt deg, kan være en god ting. Fordi da kan du lettere finne ut hva du egentlig vil ha. Og enklere senere å forklare til en designer hva du har lyst til å bestille.

  Hvordan lage logo er ikke noe du trenger å gjøre selv, men ideen om hvordan den skal se ut er viktig at du bidrar med. Hvis du ønsker at noen andre skal designe den.

  Hvordan lage logo, og hvordan den skal designes har som sagt ikke bare med hva bedriften eller produktet i seg selv å gjøre. Den bør først og fremst være iøynefallende, slik at folk ser at dette er noen man kan forholde seg til.

 • http://member.my-addr.com/public_profile.php?id=ZzQybw== Abiseesom

  veldig interessant, takk